Ingredienser

2 ss kaldpresset kokosfett
2 dl glutenfri havregryn
2 dl soyaflak
2 dl hakkede valnøtter
2 dl hakkede mandler
2 dl solsikkekjerner
2 dl gresskarkjerner

TIPS

Du kan bruke andre typer nøtter, frø og flak.

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 175 °C.
  • Ha kaldpresset kokosfett i en langpanne og sett den på midterste rille i stekeovnen, slik at fettet smelter.
  • Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen.
  • Ta pannen ut av ovnen, fordel massen i pannen og rør godt.
  • Sett pannen tilbake inn i stekeovnen og la den stå der i 15 minutter, ta pannen ut og rør godt. Sett den inn igjen og la den stå i 15 minutter til.
  • La müslien bli kald før du har den i et stort glass med tett lokk.
    Server müslien med naturell yoghurt, cottage cheese og friske bær.
Yoghurt fra Diabetesboka - spis riktig og bli frisk