Fiskegryte med dill

Enkel og god fiskegryte med torsk, grønnsaker og dill

Course Middag
Prep Time 26 minutes
Servings 4

Ingredients

  • 1 purreløk
  • 1 squash
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ss smør
  • 3-4 dl vann
  • 1 dl fløte
  • 1 dl fiskekraft
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 6-800 gram torsk
  • 20 stk grønne asparges
  • 200 gram reker
  • 200 gram små tomater
  • 1 dl fersk dill

Instructions

  1. Skjær purreløk i strimler og squash i halvmåner.

  2. Finhakk hvitløk og fres alt i en stekepanne med smør.

  3. Tilsett vann, fløte, fiskekraft, salt og pepper.

  4. Skjær torskefilet og asparges i mindre biter og putt det i gryten.

  5. La putre på svak varme i 5-7 min. 

  6. Tilsett reker og tomater rett før servering. Topp med hakket dill.