Sukkerfrie Pepperkaker

Enkel og god julebakst uten sukker
Course Dessert, kjeks

Ingredients

  • 75 gram smør
  • 3 ss fløte
  • 2 ss sukrinmelis
  • 2 ss tagatesse
  • 2 dl finamlt mel av avskallede mandler eller mandelmel
  • 3 ss kokosmel
  • 1/4 ts nellik
  • 1/4 ts ingefær
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts bakepulver

Instructions

  1. Hvis du bruker mandelmel istedenfor malte avskallede mandler, må du øke litt på smørmengden.  Smelt smøret forsiktig, og rør inn fløten.  La blandingen avkjøle

  2. Bland det tørre for seg, og ha det i smøret.


  3. Bland godt og sett det i kjøleskapet over natten
  4. Ta litt deig, og kna den raskt i hendene før du kjevler den ut. Dryss litt kokosmel på deigen hvis deigen setter seg på kjevlen.
  5. Trykk ut figurer og legg på et bakepapirkledt stekebrett. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i cirka 8 minutter.
  6. Hvis du vil ha helt sprø pepperkaker må du oppbevare de kaldt, og spise de avkjølt.
  7. Kos deg!